NAH / lichamelijke beperking

Wanneer je te maken krijgen met hersenletsel of een lichamelijke beperking, kan dit een enorme impact hebben op jouw leven en het leven van de mensen om je heen. Wat kun je nog? Hoe vind je jezelf weer terug en geef je kwaliteit aan jouw leven als je niet meer alles kunt wat je gewend bent?

Je omgeving
Als je partner, ouder of familielid opeens te maken krijgt met een lichamelijke beperking, verandert dit vaak ook jouw leven en jullie relatie. Soms krijg je er zorg- of regeltaken bij. Jullie posities ten opzichte van elkaar kunnen veranderen, is er nog sprake van gelijkwaardigheid? Wat kun je nog van de ander verwachten? Hoe zorg je dat jij het volhoudt en dat jullie een nieuw evenwicht vinden?

Bij deze en andere vragen waar je misschien mee rondloopt wil ik je graag ondersteunen. Aandacht voor mogelijkheden in plaats van beperkingen, maar ook afscheid nemen van wat niet meer kan.

Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van alle betrokkenen bij Niet Aangeboren Hersenletsel en andere lichamelijke beperkingen.